Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Els propers 27 i 28 de maig de 2022 Barcelona serà, novament, la capital mundial de la Fisioteràpia. Dos mil fisioterapeutes ens trobarem per parlar de la nostra passió, d’allò que ens uneix: la nostra professió, la FISIOTERÀPIA.  El punt de trobada serà l’FTP22.

Seran dos dies complets d’un congrés internacional que estava previst per a l’any 2020 i que la pandèmia ens va robar. Més que mai, ens mereixem retrobar-nos, tornar-nos a veure les cares i celebrar que la Fisioteràpia està molt viva i més present que mai en la societat. I és que tenim un futur esperançador.

Tindrem 11 sales simultànies amb diferents àmbits d’expertesa, durant dos dies complerts i amb participació de ponents d’arreu del món. Volem que l’FTP22 sigui el màxim participatiu possible, i per aquest motiu les comissions del Col·legi i les universitats catalanes tindran un espai per compartir les seves novetats. Incorporem una sala exclusiva d’activitat física terapèutica, que ha suposat el gran canvi de paradigma de la fisioteràpia i l’adaptació de la professió al segle XXI. També hi haurà una sala de COVID persistent i estic segur que trobareu moltes novetats que acabaran repercutint en una millor atenció als nostres pacients. Ponents del nostre país, d’Austràlia, d’Amèrica i d’Europa conviuran aportant el millor de cada realitat per créixer plegats i poder oferir a la societat la millor atenció fonamentada en l’evidència científica. I en algunes activitats hi participaran associacions de pacients i altres professionals sanitaris per poder donar a conèixer què ofereix la Fisioteràpia.

A més, tindreu la possibilitat de presentar-hi pòsters i comunicacions perquè la realitat del nostre col·lectiu ha canviat i tenim moltes experiències a compartir que ajuden a créixer pel camí de l’evidència científica. També podreu visitar la fira comercial amb les últimes novetats tecnològiques de la nostra professió i que inclourà novetats d’I+D.

I també hi inclourem actes lúdics!!! Aquells que ho desitgeu, el divendres a la nit brindarem, tot escoltant un grup musical, pel 30è aniversari del Col·legi, que vam complir al 2020 però que no vam poder celebrar a causa de la COVID.

En nom de la Junta de Govern, em plau convidar-te a aquest congrés internacional, autèntic punt de trobada i reflexió de la nostra professió. Perquè som fisioterapeutes i n’estem orgullosos, no us podeu perdre aquest FTP22. Us hi esperem!

Ramon Aiguadé
Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

 

Ramon Aiguadé

Totes les àrees de la Fisioteràpia

Neuromusculoesquelètica Geriatria Pediatria Esport Neurologia Dolor Respiratòria Miscel·lània Activitat Física Terapèutica Sòl Pelvià Grups de Treball Universitats FTPitch Altres Fira comercial COVID persistent Empreses formació Fisioteràpia Invasiva Pausa Recerca, Desenvolupament i Innovació (R+D+I) Comunicacions lliures Fisioteràpia, inclusió i discapacitat

Programa oficial del Congrés

Descarrega't el programa oficial del Congrés

Descarregar programa

Descarrega't l'APP de l'FTP22

El Congrés Internacional de Fisioteràpia FTP22 a les teves mans

APP de l'FTP22 per a iOS
APP de l'FTP22 per a Android
APP de l'FTP22