Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Activitats lúdiques

Trobar un abordatge òptim per al tractament de la síndrome metabòlica és, actualment, un repte per als fisioterapeutes. Aprèn noves línies de tractament en aquest taller.

Northern Cellos són quatre violoncel·listes de les comarques gironines que integren l’únic quartet de violoncels elèctrics del país (i un dels pocs d’Europa). El grup interpretarà enèrgics medleys de rock, pop, dance i metal amb particularíssimes versions d’estrelles tan dispars com Adele, Avicii, Queen, AC/DC, Michael Jackson, Guns n’Roses i David Guetta. Let’s rock, let’s dance... let’s cello!

 

Aquest taller s’impartirà amb pacients reals que practiquen Crossfit com activitat habitual. Té la finalitat de donar les eines al fisioterapeuta per tractar mitjançant el Crossfit molts problemes de salut crònics, relacionats amb l’envelliment o la discapacitat, atès que és una disciplina que permet l’adaptació dels exercicis sigui quina sigui la teva condició.

El divendres 27 de maig, just en acabar el programa científic, la sala Barcelona de l'hotel AC Hotel Barcelona Fòrum, acollirà un espai d’afterwork, en el qual podreu gaudir d’un refrigeri mentre escolteu Lia Jensen, jove DJ, violinista i trompetista. Als 15 anys ja va començar a punxar vinils i 4 anys més tard inicià la seva carrera professional amb el seu violí, tocant en diferents esdeveniments.

Aquesta activitat té un cost de 10 euros i us hi podeu inscriure aquí

La força muscular és un pilar bàsic de la salut humana. Valorar-la és importantíssim per treballar-la. En aquest taller donarem eines per poder valorar i treballar la força de forma eficaç.

Combinar dues eines terapèutiques: la marxa nòrdica i el ioga. Una activitat a l’aire lliure on es treballa la part aeròbica i de força però també de conscienciació corporal.

Iniciarem amb un escalfament que ens permetrà conèixer la tècnica de la marxa nòrdica, una part principal on combinarem la marxa nòrdica amb exercicis de força amb el propi cos i la tornada a la calma serà mitjançant exercicis i estiraments inspirats en el ioga.

Bipolar és un grup de pop-rock amb influències electròniques format per quatre músics de Sant Feliu de Guíxols. Van debutar el 2012 amb un primer disc en castellà i al 2016 van treure el seu primer disc en català "Fènix" amb que, segons el Diari de Girona, haurien revolucionat el panorama pop-rock català. La seva cançó "Junts som invencibles" de l'àlbum Benvinguts (2018) va ser un èxit i una de les cançons més radiades al 2018.

 

En aquest taller aprendràs de forma pràctica diferents estratègies per:

  • Identificar eines terapèutiques no convencionals que aportin valor a la teva teràpia.
  • Incorporar les vivències i els interessos de l'usuari posant-los al servei dels teus objectius terapèutics.
  • Adaptar l'estructura de les sessions a diferents situacions imprevistes.