Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Participa

Comunicacions orals i pòsters

Comunicacions orals i pòsters

Comunicacions lliures

Ja podeu consultar el programa detallat de comunicacions lliures del Congrés #FTP22. Els/les autors/es realitzaran les seves presentacions el dissabte 28 de maig de 9.00 h a 19.45 h, a la sala 127. Tots i totes optaran a un premi que s’entregarà a la cerimònia de cloenda del Congrés.

 

Pòsters

Ja podeu consultar els treballs en format pòster que s’exposaran al Congrés #FTP22. Els treballs estaran exposats a partir del migdia de divendres al hall del CCIB, Els/les autors/es atendran les preguntes dels assistents el dissabte de 11.30 h a 13.00 h. Tots i totes optaran a un premi que s’entregarà a la cerimònia de cloenda del Congrés.


Programa Comunicacions lliures Programa Pòsters

Concurs de Projectes

Concurs de Projectes

Ja podeu consultar els projectes d’innovació que es presentaran al Congrés #FTP22. Els/les autors/es realitzaran les seves presentacions el dissabte 28 de maig de 9.00 h a 11.00 h, a la sala 128. Tots i totes optaran a un premi que s’entregarà a la cerimònia de cloenda del Congrés.

El jurat del pitch está format per:

Ismael Martí. Gerent i administrador de Fisioteràpia JOIS.MART.SL  des del 1998 fins a l'actualitat. Autor del programa informàtic: Vademecum de fisioterapia On-line (1998), patentat el 2007. Creador de la primera assignatura de fisioteràpia en línia a les Escoles Universitàries Gimbernat i primera assignatura de fisioteràpia en format virtual de l'estat espanyol. 1999. Cocreador de la Unitat de Recerca Gimbernat, actualment SURF (2000)

Carlos Varela. Director de Serveis Perifèrics de RHB i d’Innovació de la Fundació Aspace Catalunya. CEO de Fisiomap i d’horafisioterapeuta.cat (plataforma de gestió de pacients del CFC). Responsable de formació de la FEDPC (Federació Espanyola d’Esport de Persones amb Paràlisi Cerebral)

Rosa Garcia. Fisioterapeuta des del 2004 i coach. Directora de l'Institut Carovi. Fundadora de Fisiopostural Osona i de Fisioteràpia per a Empreses. Actualment, també forma part del Consell Rector de la Cooperativa Cuidem Lluçanès que coordina i dirigeix. Imparteix sessions de coaching i assessorament a persones i entitats, fomentant l'emprenedoria i potenciant l'apoderament, sobretot del col·lectiu femení

Pere Segarra Roca. President de la Comissió d’Emprenedoria i Creació d’Empresa del Col·legi d’Economistes de Catalunya


Programa