Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Vanessa Bayo Tallón

Fisioterapeuta. Osteòpata. Doctora en Psiquiatria per la UAB. Professora titular de les Escoles Universitàries Gimbernat


Vanessa

Fisioterapeuta. Osteòpata. Màster en Investigació Traslacional en Fisioteràpia. Doctora Excel·lent Cum Laude en Psiquiatria per la UAB. Des del 2003 combina la pràctica clínica amb la docència i investigació a les Escoles Universitàries Gimbernat. Forma part del Servei Universitari de Recerca i Innovació a Fisioteràpia i ha tingut participació activa en diferents congressos i conferències nacionals i internacionals. És autora i coautora de 30 publicacions en format pòster i comunicació oral, 2 capítols de llibre, 1 diccionari en línia de fisioteràpia i 14 articles científics. Les seves línies de recerca són: investigació translacional i clínica en salut mental, malalties cardiovasculars, comorbiditats somàtiques i neurofisiològiques de malalties psiquiàtriques, processos de diagnòstic, seguiment i monitorització de la resposta terapèutica, amb prioritat especial a les intervencions basades en teràpia manual i exercici terapèutic.


Activitats de: Vanessa Bayo Tallón