Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Susan L. Whitney

Fisioterapeuta, PhD i especialista certificada en neurologia. Entrenadora esportiva certificada, membre de l’Associació Americana de Fisioteràpia, doctorada en desenvolupament motor/aprenentatge motor per la Universitat de Pittsburgh i llicenciada en Fisioteràpia per la Universitat de Temple a Filadèlfia


Susan L.

Fisioterapeuta, PhD i especialista certificada en neurologia. Entrenadora esportiva certificada, membre de l’Associació Americana de Fisioteràpia, doctorada en desenvolupament motor/aprenentatge motor per la Universitat de Pittsburgh i llicenciada en Fisioteràpia per la Universitat de Temple a Filadèlfia. Actualment és professora de Fisioteràpia a l’Escola de Ciències de la Salut i Rehabilitació del Departament d’Otorinolaringologia i el Centre de Ciències Clíniques i Translacionals de la Universitat de Pittsburg. Té el suport del Departament de Defensa i l’Institut Nacional de la Salut per desenvolupar tecnologia per a persones amb problemes vestibulars i per estudiar la dosificació de l’exercici físic. És autora i coautora de més de 150 articles a Medline. Actualment es dedica a la recerca sobre els traumatismes cranioencefàlics i les persones amb problemes vestibulars i d’equilibri.


Activitats de: Susan L. Whitney