Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Robert Muní Lofra

Consultant physiotherapist al John Walton Muscular Dystrophy Reserach Centre on desenvolupa tasques de recerca i atenció clínica amb pacients amb malalties neuromusculars


Robert

Consultant physiotheraist i responsable clínic de fisioteràpia al John Walton Muscular Dystrophy Reserach Centre. Màster en fisioteràpia i evidència científica i doctorant en ciències de la salut. Membre del comitè científic per al registre de Distròfia Fascioescapulohumeral i Atròfia muscular espinal. Membre del consell científic supervisor NHS England. Àrees de recerca actuals: Estudis epidemiològic en maneig del pacient neuromuscular, desenvolupament de noves eines de valoració en pacient neuromuscular, assaigs clínics d'història natural, assaigs clínics farmacològics. Compagina l'activitat clínica i de recerca amb la formació internacional de fisioterapeutes en el maneig del pacient neuromuscular i participació d'assaigs clínics multicèntrics.


Activitats de: Robert Muní Lofra