Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Gilly Davy

Fisioterapeuta en cap de neurologia clínica. Fundadora de MS Get a Head Start i directora de Connect Neuro Physiotherapy


Gilly

Fundadora i directora de MS Get a Head Start, fisioterapeuta neurològica i directora clínica de Connect Neuro Physiotherapy a Nova Zelanda. Apassionada pel món canviant de la rehabilitació física i l’ús de l’exercici en el tractament de l’esclerosi múltiple. El programa innovador de MS Get a Head Start va ser ideat i desenvolupat per ella mateixa el 2012. Es va graduar al Regne Unit el 2004 i ha treballat tant en consultes públiques com privades del Regne Unit, Austràlia i Nova Zelanda. L’any 2015 va rebre la menció especial Ipsen de l’Associació Australiana de Fisioteràpia pels seus assoliments en el camp de la Fisioteràpia neurològica. L’any 2016 fou premiada amb el Premi Honorífic en l’àrea Clínica de la Universitat Catòlica d’Austràlia.


Activitats de: Gilly Davy