Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Carles Escalona Marfil

Doctor en Atenció Primària (UIC). Llicenciat en Educació Física (INEFC-UB). Diplomat en Fisioteràpia (UIC). Diplomat en Podologia (UAB)


Carles

Va realitzar el Doctorat en Atenció Primària. És llicenciat en Educació Física per l’INEFC de Barcelona. Diplomat en Fisioteràpia i diplomat en Podologia. Ha realitzat diversos postgraus en Formació del Professorat Universitari. Espai Europeu d’Educació Superior (EEES), en Exercici Terapèutic Cognoscitiu, Formació Perfetti i en Tècnica Ortopèdica. Ha desenvolupat la seva tasca professional com a director de l’àrea de salut del Centre de Podologia Avançada PODOCAD des de l’any 2004 fins a l’actualitat i com a preparador físic al centre internacional de tecnificació de tennis Acadèmia Sánchez-Casal (1998-2000). Ha realitzat una estada de recerca postdoctoral a la University of Queensland. La seva producció científica inclou 16 articles científics indexats, 3 capítols de llibre, 13 treballs presentats a congressos nacionals, 1 treball presentat a congrés internacional i 1 tesi doctoral dirigida.


Activitats de: Carles Escalona Marfil