Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Anna Abelló Pla

Professora associada de les Escoles Universitàries Gimbernat i la Universitat de Vic. Estudiant de doctorat. Centre d'Osteopatia i Fisioteràpia Arnau Vegué. Centre de Salut i Estètica Abelló


Anna

Actualment, estudiant de doctorat (Programa de Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia. Línia de Recerca de Malalties oncològiques i hematològiques). (2014) Màster Universitari en Recerca Translacional en Fisioteràpia. Escoles Universitàries Gimbernat (Universitat Autònoma de Barcelona). (2011) Grau en Fisioteràpia. Escoles Universitàries Gimbernat (Universitat Autònoma de Barcelona). (1991) Diplomatura en Fisioteràpia. Escoles Universitàries Gimbernat (Universitat Autònoma de Barcelona). Acreditació AQU, professor col·laborador universitari. Experiència professional: actualment professora associada a Escoles Universitàries Gimbernat (Universitat Autònoma de Barcelona) i Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. Fisioterapeuta experta en sòl pelvià a Centre d'osteopatia i fisioterapia Arnau Vegué i Centre de Salut i Estètica Abelló.


Activitats de: Anna Abelló Pla