Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Roser Coll Fernández

Doctora en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Medicina Física i Rehabilitació

Roser

Roser

Doctora en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Medicina Física i Rehabilitació. Tesi doctoral (2016): “Eficàcia d’un programa estructurat de rehabilitació cardíaca en pacients afectes de cardiopatia isquèmica”. Metge adjunt del Servei de Rehabilitació de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Badalona. Responsable de l'àrea de Rehabilitació Pulmonar, del malalt crític i de l'àrea de Rehabilitació de la Unitat COVID Persistent adults/pediatria de l'Hospital Germans Trias i Pujol. Professora Associada del Departament de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Fisioteràpia. Revisora ​​de la revista “Rehabilitació”. Secretària (2010-2014) i vocal (2014-2018) de la Societat de Rehabilitació Cardiorespiratòria.


Activitats de: Roser Coll Fernández