Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Marta Jiménez Xiberta

Fisioterapeuta experta en uroginecologia i coloproctologia. Directora de la Clínica de Reeducació Pelviperineal Marta Jiménez (Girona)


Marta

Fisioterapeuta (EUF Gimbernat, UAB Barcelona ‘89-’92). Professional lliure des del 1995, actualment fisioterapeuta i gerent de Clínica de Reeducació Pelviperineal Marta Jiménez, a Girona(www.clinicamartajimenez.com). Responsable de fisioteràpia i cofundadora de la Unitat de Sòl Pelvià del Parc Hospitalari Martí Julià (Hosp. Sta. Caterina) des de la seva creació l’any 2003 i fins a gener de 2020. Fisioterapeuta Comitè científic de l’Associació ASIA de pacients amb incontinència anal i urinària. Experta en Reeducació Postural Global (RPG) i Reeducació Pelviperineal: fisioteràpia uroginecològica, obstètrica i coloproctològica, naixement fisiològic i uropediatria. Neuromiostàtica i teràpia visceral. Dolor pelvià crònic i dolor i sensibilització central en la pràctica clínica (Pain in Motion). Fisiosexologia i  fisioteràpia perineal i sexològica aplicada a persones trans i a dones amb Mutilació Genital Femenina (MGF). Reeducació propioceptiva abdominoperineal: (GAH APOR de Gasquet, Bl. Calais Anat. pel moviment, mètode 5P de Reed. Propioc. Abdo. Pelv.), entre d’altres. Experta en coherència cardíaca pel HeartMath Institute©, nutrigenòmica i fisiogenòmica en ginecologia. Experta en biodinàmica craniosacral, osteopatia pediàtrica, teràpia pre i perinatal (Castellino Training) i desenvolupament infantil i teràpia d’integració neurosensoriomotriu dels reflexos primaris (TMR Bloomberg – MNRI Masgutova). Experiència docent a la Universitat de Girona, EUF Blanquerna (URL), formació llevadores i LLIRS a l’Hospital Sta. Caterina. Ponent en congressos i webinars.


Activitats de: Marta Jiménez Xiberta