Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

M. del Pilar Yagüe Sebastián

Fisioterapeuta pediàtrica. Psicòloga sanitària. Professora associada de fisioteràpia a la Universidad de Zaragoza/Asociación Long Covid Aragón


M. del Pilar

Diplomada i graduada en Fisioteràpia a la Universidad de Zaragoza. Professora associada de Ciències de la Salut, Departament de Fisiatria a la Universidad de Zaragoza i proposta de col·laboració en investigació “FISIOTERAPIA EN LONGCOVID”. Cursant el doctorat a la Universidad de Zaragoza. Psicòloga sanitària. Fisioterapeuta pediàtrica a Aragó. Formació en neurologia, fisioteràpia respiratòria, experta en pediatria i coneixements en farmacologia. Formadora de fisioterapeutes al camp de la fisioteràpia pediàtrica. Membre actiu en la difusió de la nostra població. Interès per intentar comprendre el COVID persistent. Secretària Associación Longcovid Aragón. Cocoordinació del grup de sanitaris de l’associació. Participació al grup de Recerca Nacional de Longcovid ACTS.


Activitats de: M. del Pilar Yagüe Sebastián