Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Kari Bø

Professora. PhD. Titulada en Fisioteràpia i Ciències de l’Esport. Escola de Ciències de l’Esport de Noruega, Departament de medicina de l’esport i hospital universitari Akerhus, Departament d’obstetrícia i ginecologia


Kari

Professora a temps complet en el camp de la medicina de l’esport des de 1997. Ha estat escollida vicerectora i rectora de l’Escola de Ciències de l’Esport de Noruega i ha estat consultora del Ministeri de Salut en afers d’activitat física i inactivitat. Ha publicat més de 280 articles científics en revistes internacionals amb avaluació d’experts, ha supervisat 18 doctorands i actualment n’està supervisant 7. Ha fet més de 300 presentacions com a ponent convidada per tot el món. És membre honorari de l’Associació Noruega de Fisioteràpia en el Comitè de Salut Femenina, l’Associació Brasilera de Fisioteràpia per a la Salut de la Dona i l’Associació Xilena de Fisioteràpia per a la Salut de la Dona. El 2014, un dels seus estudis controlats aleatoritzats sobre l’entrenament del sòl pelvià es va classificar dins dels 15 primers estudis en Fisioteràpia entre més de 25.000 estudis de la base de dades PEDro. El 2015, va rebre el premi Mildred Elson, el premi més prestigiós de la Confederació Mundial de Fisioteràpia (WCPT), per la seva contribució a la recerca i educació de les disfuncions del sòl pelvià i la salut femenina. El 2016, va rebre el premi International Continence Society Lifelong Achievement per la seva recerca i educació del sòl pelvià i la incontinència. El 2019 fou nomenada membre honorari de l’Associació Noruega de Fisioteràpia per la seva contribució en la Fisioteràpia a Noruega i al món.


Activitats de: Kari Bø