Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Julie Whitney

Fisioterapeuta clínica experta en envelliment. Professora de pregrau i postgrau al King's College London. Responsable clínica de la National Inpatient Falls Audit


Julie

Fisioterapeuta clínica experta en envelliment, amb un interès particular en les caigudes, la fragilitat, el deteriorament cognitiu i les intervencions de rehabilitació. És professora de pregrau i postgrau al King's College London. Ha dirigit dos assaigs clínics de prevenció de caigudes i ha contribuït a diverses revisions sistemàtiques. Actualment és la responsable clínica de l'Auditoria Nacional de Caigudes de Pacients Hospitalitzats que cobreix Anglaterra i Gal·les i membre del comitè que contribueix al desenvolupament de les pautes NICE per a la prevenció de caigudes. Treballa a King's College Hospital dirigint una clínica de caigudes i oferint serveis d'enllaç per a residents de llars de gent gran.


Activitats de: Julie Whitney