Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Josep Medina Casanovas

Responsable de Rehabilitació Funcional de l’Institut Guttmann. Fisioterapeuta. Psicòleg. Doctor en Psicologia per la Universitat de Barcelona


Josep

La trajectòria professional (clínica, científica i professional) va molt lligada a la trajectòria assistencial en pacients amb gran discapacitat física d’origen neurològic a l'Institut Guttmann des de 1992. Les principals línies d’expertesa són la rehabilitació, la biomecànica i l’anàlisi del moviment, així com l’activitat física i l’esport a més de la gestió i l’organització. A partir de la formació com a fisioterapeuta i psicòleg clínic fins a aconseguir el grau de Doctor en Psicologia.

Responsable del Departament de Rehabilitació Funcional de l'Institut Guttmann, i acreditat per l’AQU com a professor agregat (RECERCA) i per l’ANECA com a professor ajudant doctor, ha pogut participar com a docent en diferents fòrums, congressos i mestratges, sobre el que cal destacar la participació activa com a coordinador i docent dels mòduls d'“Entrenament funcional”, “Esport i discapacitat” i “Discapacitat neurològica: aprenentatge motor, activitat física i esport” del Mestratge oficial en Neurorehabilitació de l’Institut Guttmann, adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona. Les tasques assistencials dutes a terme van des de l’avaluació i tractament dels pacients  ingressats i ambulatoris adults i infantils amb afectacions neurològiques, així com la participació activa des de la recerca translacional (aplicada) en projectes competitius, i no competitius d’àmbit nacional i internacional, associats a la millora funcional dels pacients amb afectacions neurològiques, amb diferents partners tecnològics i universitats.

La trayectoria profesional (clínica, científica y profesional) va muy ligada a la trayectoria asistencial en pacientes con gran discapacidad física de origen neurológico en el Institut Guttmann desde 1992. Las principales líneas de experiencia son la rehabilitación, la biomecánica y el análisis del movimiento, así como la actividad física y el deporte además de la gestión y la organización. A partir de la formación como fisioterapeuta y psicólogo clínico hasta conseguir el grado de Doctor en Psicología.

Responsable del Departamento de Rehabilitación Funcional del Institut Guttmann, y acreditado por AQU como profesor agregado (INVESTIGACIÓN) y por ANECA como profesor ayudante doctor, ha podido participar como docente en diferentes foros, congresos y maestrías, sobre lo que cabe destacar la participación activa como coordinador y docente de los módulos de “Entrenamiento funcional”, “Deporte y discapacidad” y “Discapacidad neurológica: aprendizaje motor, actividad física y deporte” del Máster oficial en Neurorrehabilitación del Institut Guttmann , adscrito a la Universitat Autònoma de Barcelona. Las labores asistenciales llevadas a cabo van desde la evaluación y tratamiento de los pacientes ingresados ​​y ambulatorios adultos e infantiles con afectaciones neurológicas, así como la participación activa desde la investigación translacional (aplicada) en proyectos competitivos, y no competitivos de ámbito nacional e internacional, asociados a la mejora funcional de los pacientes con afectaciones neurológicas, con distintos partners tecnológicos y universidades.


Activitats de: Josep Medina Casanovas