Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Jo Nijs

Professor a la Vrije Universiteit de Brussel·les (Brussel·les, Bèlgica). Fisioterapeuta/terapeuta manual a l’Hospital Universitari de Brussel·les. Professor visitant a la Universitat de Göteborg (Suècia)


Jo

Professor a la Vrije Universiteit de Brussel·les (Brussel·les, Bèlgica). Fisioterapeuta/terapeuta manual a l’Hospital Universitari de Brussel·les. Catedràtic de fisioteràpia oncològica de la Berekuyl Academy (Països Baixos). Professor visitant a la Universitat de Göteborg (Suècia). Dirigeix el grup de recerca internacional Pain in Motion (www.paininmotion.be). L’objectiu principal de la seva línia de recerca és millorar el tractament de pacients amb dolor crònic. Amb 45 anys és (co)autor de 282 publicacions revisades per experts (incloent articles en revistes d’alt impacte com The Lancet, JAMA Neurology i The Lancet Rheumatology). Ha rebut beques i ajuts per un valor d’11 milions d’euros. Ha supervisat 21 projectes de tesis doctorals i ha participat en més de 300 trobades nacionals i internacionals com a ponent convidat en 25 països (incloent-ne 36 com a ponent principal). Ha format més de 3000 professionals en els 100 cursos impartits en 12 països de 4 continents. Els seus treballs s’han citat més de 8700 vegades (índex h: 54) amb 26 cites per article (ISI Web of Knowledge). Ocupa la segona posició en el rànquing mundial d’investigadors dedicats al dolor crònic (el primer a Europa; expertscape.com). El 2017 va rebre el Premi a l’Excel·lència en Recerca de la revista JOSPT (Journal of Orthopaedic & Sports Physical Therapy; USA) i el 2020, la càtedra Francqui Collen atorgada per la Universitat de Hasselt, Bèlgica. Pàgina web: https://researchportal.vub.be/en/persons/jo-nijs


Activitats de: Jo Nijs