Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Javier Jerez Roig

Fisioterapeuta per la Universitat de València (2002.) Màster en Salut Pública per la Universidade Federal do Rio Grande do Norte (Brasil, 2014). Doctor en Salut Pública per la Universidade Federal do Rio Grande do Norte (Brasil, 2016). Delegat de Recerca de la UVic-UCC

Javier

Javier

Fisioterapeuta. Doctor en Salut Pública. Treballa com a professor (programa Serra Hunter) a la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). És delegat d'Investigació de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar i responsable de el Grup de Recerca en Metodologia, Mètodes, Models i Resultats de les Ciències Socials i de la Salut (M3O) de la UVic-UCC. És assessor de recerca de Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Les seves principals àrees de recerca són Fisioteràpia/Rehabilitació, Gerontologia/Geriatria, Salut Pública Epidemiologia.


Activitats de: Javier Jerez Roig