Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Inés Ramírez García

PhD, fisioterapeuta, osteòpata i psicòloga especialitzada en sòl pelvià. Codirectora RAPbarcelona i professora de la FCSB


Inés

Doctora en fisioteràpia (Universitat Internacional de Catalunya). Màster en Fisioteràpia i evidència científica (Universitat Internacional de Catalunya). Osteòpata (Universitat Autònoma de Barcelona, ​​EU. Gimbernat). Llicenciada en Psicologia (Universitat Oberta de Catalunya). Màster en teràpies del benestar (ISEP). Directora del Centre de Reeducació uroginecològica RAPbarcelona SL, on exerceix com a fisioterapeuta experta en el tractament de les disfuncions del sòl pelvià. Professora associada a la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna i responsable del Departament de formació postgraduada (Universitat Ramon Llull). Coautora del llibre: Ramírez I. Blanco L, Kauffmann S. Rehabilitación del suelo pélvico femenino. Barcelona: Ed. Panamericana 2013.


Activitats de: Inés Ramírez García