Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Federico Montero Cuadrado

Doctor en fisioteràpia (USAL). Diplomat i Graduat en Fisioteràpia Universidad de Salamanca. Creador i coordinador de la Unitat d'Estratègies d'Afrontament Actiu per al tractament de dolor crònic en Atenció Primària de Sacyl


Federico

Doctor en Fisioteràpia Universidad de Salamanca (USAL). Màster Oficial "Tractament de suport i cures pal·liatives en el malalt oncològic". Diplomat i graduat en Fisioteràpia (USAL). Expert universitari en Metodologia de la Investigació. Fisioterapeuta creador i coordinador (juntament amb Miguel Ángel Galán) de la Unitat d'Estratègies d'Afrontament actiu per al dolor crònic en Atenció Primària. Professor del Màster de Teràpia Manual de la Universidad de Valladolid (des del 2011). Professor de grau Universidad Europea Miguel de Cervantes de Valladolid (des 2017). Docent en més de 25 cursos de postgrau. Ponent en diversos congressos nacionals i internacionals. Investigador principal en 4 projectes d'investigació finançats per administracions públiques, relacionats amb el dolor, neurociència i exercici terapèutic. Vocal a la junta directiva de la Sociedad Española de Fisioterapia y Dolor (SEFID).


Activitats de: Federico Montero Cuadrado