Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Ericka Céspedes Marozzi

Fisioterapeuta. Experta en teràpia manual ortopèdica i en readaptació física. Entrenadora. Màster en Entrenament i rendiment esportiu. Certificada com a entrenadora de força funcional


Ericka

Experta en teràpia manual ortopèdica. Màster en Entrenament i rendiment esportiu. Experta en entrenament físic i exercicis correctius. Llicenciada en Teràpia física, USP. Batxiller en Promoció de la Salut, UNA. Certificada com a entrenadora de força funcional per Michael Boyle. The Mckenzie Institute International, Diagnòstic Mecànic i Teràpia, part A, La columna lumbar; part B, La columna cervical i toràcica. Professional certificada d'anàlisi del moviment funcional, nivells 1 i 2. Certificada per Checkyour Motion, nivell 1. Força funcional i condicionament, curs d'entrenador FSC nivells 1 i 2. Entrenament Funcional d'Alt Rendiment (FTHP) nivell entrenadora d'entrenament funcional. Institute of Human Performance (IHP) instructor nivell 1, certificació d'entrenament funcional. Entrenadora de CrossFit nivell 1 i entrenadora d'aixecament olímpic de CrossFit.


Activitats de: Ericka Céspedes Marozzi