Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Emilio Puentedura

Fisioterapeuta. Doctor en fisioteràpia. Professor de pràctiques a Robbins College of Health and Human Services, Universitat de Baylor, Texas


Emilio

Professor de pràctiques a Robbins College of Health and Human Services, Universitat de Baylor, Texas. El Dr. Puentedura té una experiència clínica com a fisioterapeuta de més de 40 anys. Va obtenir el títol de fisioterapeuta (1980) i un diploma de postgrau en teràpia manipulativa (1983) a Melbourne, Austràlia. Després de traslladar-se als Estats Units, va fer un doctorat postprofessional en fisioteràpia a la Universitat de Northern Arizona i un doctorat en fisioteràpia a la Universitat Nova Southeastern a Fort Lauderdale, Florida. Va treballar durant 10 anys com a professor adjunt i després com a professor associat del programa de doctorat de fisioteràpia a la Universitat de Nevada a Las Vegas abans de ser professor a la Universitat de Baylor. Ha format fisioterapeutes i estudiants de fisioteràpia des de fa més de 35 anys i ha publicat més de 80 articles científics des del 2010. Les seves publicacions tenen més de 3800 cites (h-index: 30, i10-index: 56). Ha rebut diversos premis, entre els quals el premi Rose Excellence a la recerca atorgat per la secció d’ortopèdia de l’Associació Americana de Fisioteràpia, el premi John Medeiros de la revista Journal of Manual and Manipulative Therapy, i premis a la millor presentació a les conferències anuals de 2012 i 2016 de l’Acadèmia Americana de Fisioteràpia Manual Ortopèdica.


Activitats de: Emilio Puentedura