Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Cristina Arjonilla Molina

Fisioterapeuta en exercici lliure i docent. Màster oficial en Osteopatia. Experta en dolor neuromusculoesquelètic i dolor crònic complex

Cristina

Cristina

Des de molt petita tenia clar que volia treballar de fisioterapeuta, així que triar els estudis per començar la universitat va ser una tasca molt fàcil. Des de que vaig acabar la carrera, ara ja fa 16 anys, no he parat mai de formar-me, sobretot en l'àmbit de la fisioteràpia neuromusculoesquelètica i en l'abordatge del pacient en dolor crònic complex. Els últims anys he compaginat la pràctica clínica a la meva consulta amb la docència en diferents formacions de grau, de postgrau i màster. Tot aquell que em coneix sap que la fisioteràpia per a mi no és una feina, és pura passió i vocació. Els anys de professió m'han portat a buscar sempre la millor fórmula per ajudar les persones i estar gaudint constantment de la formació i l'aprenentatge. Crec que podem presumir de tenir una de les feines més gratificants del món.  


Activitats de: Cristina Arjonilla Molina