Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Carme Moragues Pastor

Docent Diagnostic Imaging in Physical Therapy. Physiotherapy (UdG). Professora de l'Escola de Ecografia de la Sociedad Española de Reumatología

Carme

Carme

Carmen Moragues va estudiar Medicina a la Universitat de Barcelona i va realitzar la seva formació especialitzada en Reumatologia a l'Hospital de Bellvitge. Després de finalitzar l'especialitat de Reumatologia es va traslladar a Euskadi i va treballar en el Servei de Reumatologia de l'Hospital de Creus de Bilbao, iniciant el seu interès en la gota de la mà del Dr. Fernando Pérez Ruiz. L'any 2000 torna a Barcelona i entra a formar part com a professora de l'Escola d'Ecografia de la Sociedad Española de Reumatología. Ha col·laborat com a ecografista i docent de la Unitat de Reumatologia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau durant 10 anys. Actualment és reumatòloga adjunta i ecografista de l'Hospital Universitari de Bellvitge. Les seves àrees d'interès són l'ecografia musculoesquelètica i la seva docència a reumatòlegs i residents, però també a d’altres especialitats mèdiques a nivell nacional i internacional com Rehabilitació, Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica, Fisioteràpia i Medicina esportiva. Ha col·laborat com a professora de cursos d'ecografia d’EULAR i ha participat en diverses edicions de el curs Sonoanatomy de la Universitat de Barcelona i patrocinat per EULAR. A més col·labora en la divulgació del coneixement de l'ecografia musculoesquelètica en atenció primària a través de les societats mèdiques SEMERGEN i SEMG. Ha completat la titulació de el Màster de competències mèdiques avançades en Sonoanatomia de la Universitat de Barcelona i és membre de la Sociedad Española del Dolor on col·labora en la docència de cursos i màsters universitaris en ecografia aplicada i intervencionisme per a anestesiòlegs i especialistes en Patologia del Dolor. Ha estat coordinadora del grup de treball d'Infermeria de la SER (GTESER) durant quatre anys i actualment és membre dels grups de treball d’artropaties microcristal·lines GEACSER, grup de treball d'ecografia ECOSER de la Sociedad Española de Reumatología i grup de treball d'ecografia ECOCAT de la Societat Catalana de Reumatologia.


Activitats de: Carme Moragues Pastor