Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Carlota Soler Manzano

Logopeda a la Fundació Federica Cerdà i al CDIAP del Parc Taulí


Carlota

Graduada en logopèdia en la doble menció clínica i educativa per la Universitat Autònoma de Barcelona (Bellaterra, Barcelona), 2009-2013. Treballa com a logopeda (col. 08-4050) al CDIAP de l’Hospital Universitari del Parc Taulí de Sabadell (Barcelona) des del 2017.

Ha realitzat el Màster en hipoteràpia i equitació terapèutica per les Escoles Universitàries Gimbernat (Sant Cugat del Vallès, Barcelona), 2014-2016. Treballa com a logopeda especialitzada a la Fundació Federica Cerdà (Sant Cugat del Vallès, Barcelona) des del 2016. És membre col·laboradora de la Comissió d’Hipoteràpia del CFC des del 2016 i fa col·laboracions docents en el Màster d’hipoteràpia i equitació terapèutica de les Escoles Universitàries Gimbernat (Sant Cugat del Vallès, Barcelona) des del 2016, així com també al Màster de Fisioteràpia en Pediatria al 2020. És terapeuta col·laboradora del projecte de Rehabilitació Assistida amb Cavalls posttractament oncològic, elaborat durant el curs 2019-2020.

Actualment està cursant el Grau en Fisioteràpia a les Escoles Universitàries Gimbernat (Sant Cugat del Vallès, Barcelona).


Activitats de: Carlota Soler Manzano