Aquest web utilitza galetes (cookies) pròpies, analítiques i de màrqueting per oferir-te una millor experiència i personalitzar el contingut mostrat. Pots acceptar totes les galetes o configurar-les.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents de la Jornada

Tornar al llistat de ponents

Ana Lista Paz

Professora de la Facultat de Fisioteràpia de la Universidade da Coruña (UDC). Investigadora al Grup Intervenció Psicosocial i Rehabilitació Funcional de la UDC


Ana

Professora a la Facultat de Fisioteràpia de la Universidade da Coruña (UDC), on es desenvolupa com a docent i investigadora des del 2011. És codirectora del Curs d'Especialització en Fisioteràpia Cardiorespiratòria Avançada de la UDC. Es va doctorar per la UDC el 2016 amb menció internacional i cum laude. Ha presentat múltiples comunicacions a congressos nacionals i internacionals, destacant una comunicació guardonada entre més de 1180 treballs al congrés mundial de la World Physiotherapy, 2021. Va realitzar el 2013 una estada de recerca predoctoral a la Universitat de Brighton finançada per la Fundació Barrié i una altra postdoctoral el 2021 a la Universitat de KU Leuven (Bèlgica). És propietària d'una patent (NEUROThex®).


Activitats de: Ana Lista Paz